UEFA 2007
Aberdeen – FCK, 4-0.
Det pinligt, men vi må videre“, sagde en tydeligt rystet Don Ø, straks efter 4-0 nederlaget mod skotske Aberdeen i aftenens middelmådige UEFA-Cup kamp, hvor FCK blot skulle have haft uafgjort for at gå videre i den europæiske turnering og for alvor, sammen med Aab, have fået Danmark på det internationale fodboldkort i klubregi!

– Istedet blev FCK sendt lysår tilbage i det europæiske selskab, på en af årets dårligste indsatser fra stort set alle spillere, med undtagelse af indskiftede, SilberPower og Almeida, som dog forsent forsøgte at gøre en forskel! At Brede Hangeland er en vigtig del af holdet blev vist tydegjort for enhver i aften!
Det må da give “stof til eftertanke” hos Managementet hos byens førende fodboldklub, at endnu en deltagelse i europæisk fodblod er forspildt når det virkeligt gælder, – måske på grund af manglende mental forståelse hos spillerne og træner for “når det gælder” kampe i europa!
Er FCK-spillerne virkeligt blevet for selvfede og tilfredse? Vi fans kunne leve med at tabe til Atletico Madrid (0-2), – det var kalkuleret og acceptabelt i UEFA-turneringen, – men at se et FCK-hold der stort set ikke producerede en chance mod et middelmådigt skotsk hold, i så vigtig en kamp er ikke acceptabelt.
Don Ø og Company, NU må i til lommerne og indkøbe nogle spillere, for hvem hver kamp er “liv eller død” og forklarer resten af truppen, at det at spille på “Byens Hold” i Danmark, ikke er det samme som at modtage førtidspension!
Vi fans ofre meget af vore liv for FC København, det mindste i kan gøre er bestemt det samme!
Det her pinlige resultat, – sammen med et generelt målfattigt efterår i Superligaen, er i hvertfald ikke den fedeste måde at holde Juleferie på, når hjertet nu banker for Danmarks største fodboldklub, FC København!

Reaktioner:
Fra Ståle Solbakken. (DR.dk/Sporten)
Fra Spillerne. (Fck.dk)
Fra Don Ø. (BT.dk)

“Tab og vind med sind”… ja, ja… men det har fandme noget at gøre med måden det sker på når man er professionel!