EFb – FC København, 0-1.Tillykke med “The Double” og Mesterskabet 2009 FCK!
Meget overraskende sikrede det sande “Byens Hold“, FC København, sig allerede i aften det Danske Mesterskab i Superligaen med 0-1 ude mod eFb med en runde tilbage i turneringen efter en middelmådigt spillede kamp i jylland!
Dette blev virkelighed, da de nærmeste rivaler fra det overvurderede Bif snublede i Aarhus og dermed afstod muligheden for teoretisk at vinde DM 2009 med en kamp tilbage for alle Ligahold.
Udover at FCK har været det bedste og mest stabile hold, set over 32. runder, er grunden til mesterskabet også ydmydighed overfor det ædle spil fra spillerne, klub og fans, i modsætning til folkene fra vestegnen der partout troede de havde ret til 1. pladsen, blot fordi de i år fik lov til at overvintre der!
Ved den afgørende kamp i Parken havde Bif muligheden for at vise deres selvudråbte, såkaldte, klasse i årets topbrag, men de blev ydmydiget og fortjent sendt hjem igen, med en øretæve på 4-0 af FC Københavns klassehold.
Så fat dog at Bif ikke har klassen fra de sene halvfemsere, – kom ud af jeres osteklokke på vestegnen og forstå så at byens hold er FC KØBENHAVN!

TILLYKKE TIL HELE F.C. KØBENHAVN, de SANDE FANS og hele Hovedstaden!

Følg FCK-festen her: Mestrene.dk!