Fck4life, en Fanfraktion.Endnu en katastrofal dårlig dansk Dommer-præsentation fik i aften igen en direkte indvirkning på resultatet af topkampen imellem OB og FC København, ved ikke at dømme et oplagt- og ganske tydeligt straffespark til FCK, efter at et indlæg i feltet blev stoppet med hånden af en OB-spiller, samt ved ikke at turde dømme et oplagt frispark, straks udenfor OB-feltet i kampens sidste minutter.
Det ganske enkelt for ringe og en skændsel for spillet i så vigtig en kamp Hr. Dommer!
Bevares, OB havde stor ære af kampen, med deres skarphed- og aggressive spil imod Løverne, der til gengæld skulle bruge det meste af 1. halvleg på at finde sig selv og klassespillet frem på Fiona Park inden resultatet 3-2 blev virkelighed.
Men, det ikke i orden af svigtende dommer-præsentationer kan have så afgørende indflydelse på resultater i kampene, som aftenens ligakamp bekræftede, – nu må der gribes ind overfor de manglende evner hos den danske dommerstand, – således at de alle fremover kan dømme kampene fair for alle hold i ligaen!