Der er ingen tvivl om, at FCK er kommet op i gear i Superligaen. Der er blevet kortere til den absolutte top, og FCK er også videre i DBU Pokalen efter 3-0 sejr over Greve. Men kan førstepladsen nås, og kan guldet komme til København.

Der er nogle, der mener, at det allerede er for sent. Lad os kigge på nogle af de enkeltpunkter, der er blevet fremført for, hvorfor det skulle være for sent. Det er argumentationen for, at FCM overmatcher FCK på flere punkter. Hvis du ved, hvordan det vil komme til at foregå, så bør du da lige smide en indsats på et sådant spil på bet365 betting. Der er selvfølgelig også masser af andre spilmuligheder, hvis det er noget andet, du leder efter. Du kan sågar spille live betting, hvilket kan være fedt, hvis du følger med i kampen på TV.

FCK kamp i Parken

Midtvejs i turneringen og med en runde tilbage af efterårshalvdelen er FCM hele 10 point foran de nærmeste konkurrenter fra Randers og 11 point foran udfordrerne fra FCK. Historisk set er det kun set to gange tidligere, at et tophold har smidt en føring på over 10 point i anden halvdel af turneringen.

FCM spiller aggressivitet, med presspil og en offensiv frihed, der er optimal for holdets kreative spillere. Sylvester Igboun og Pione Sisto har fremragende muligheder for at udfolde sig deres potentiale på optimal vis. Pione Sisto er som bekendt udråbt som Årets Profil i Superligaen, måske med mulighed for en plads på landsholdet, hvis han får dansk statsborgerskab. FCM er endvidere velsignet af en lang række dygtige spillere, og truppens bredde har næppe været større tidligere. FCM har således også fået oprustet med rutine i form af spillere som Jakob Poulsen, Peter Andersson og Morten Duncan Rasmussen, der er kommet til. De unge spillere, der tidligere måtte betegnes som særdeles urutinerede, har nu fået spillet langt flere kampe, og det må kunne mærkes.

Der er heller ingen tvivl om, at sulten må være tydelig i FCM. FCM lå nemlig også til mesterskabet sidste år, men smed det de sidste 3 runder. Om FCK har samme sult, er naturligvis interessant.

FCM’s nye ejer, Matthew Benham, den rige englæder, der også ejer Brentford, er nu kommet rigtigt ind i klubben, hvilket også kan have en betydning for forskellige ting, der omgærer klubben. Matthew har et nyt og bredt netværk, og han har mulighed for at lede efter nye og relevante spillere til holdet. Det har haft betydning for holdet, da det skulle sammensættes. Det er sandsynligt, at det også vil have en positiv effekt på længere sigt. Ikke mindst betyder det da også, at de dygtige spillere kan holdes længere, nu hvor man ikke har samme økonomiske risiko.

Men hvad tror du egentlig? Ser det overvejende fornuftigt ud, eller ser det overvejende skidt ud? Måske ser det bare lidt gråt ud, og måske betyder det bare, at alt kan ske. Det bliver uden tvivl interessant at følge, når Superligaen går i gang igen efter endt Superliga pause, der påbegyndes inden længe.