Som følge af den stigende ballade- og dårlige opførelse, blandt et mindre antal uheldige typer fra FCK fan-afsnitne under klubbens udebanekampe, har FC København nu taget initiativ til at indføre et et nyt FCK AWAY-kort, hvilket betyder at man som sand FCK-fan, nu skal være registreret som medlem af FCK-AWAY Udebaneklubben, hvis man ønsker adgang til FCKs udebaneafsnit på landets stadions. Medlemsskabet er gratis og gælder iøvrigt også, hvis man vil stå på Stemnings-tribunen (B2) i Parken. (Se reglement).

Hvad enten man er for- eller imod registrering og det nye initiativ fra klubben, er FC København, som landets største fodboldklub, nødt til at gå forrest og gøre noget for at bekæmpe de uheldige elementer der infiltrerer FCK-fansne under udebanekampene, – alternativet er, at politikerne en dag griber ind med helt andre restriktioner for os fans. Vi håber blot, at de andre Superliga-klubber vil støtte op om initiativet og indføre samme regelsæt for deres tilhængere.

Der ingen tvivl om at det er Total Dårlig Stil at lave voldelig ballade under fodboldkampe, – tænk bare på hvordan det gik vores Landshold under EM kvalifikationen i 2007!
Det som regel altid de få, – der ødelægger det for de fleste!