Det er blot få måneder siden, at den paraguayanske angriber, Federico Santander, blev hentet til FC København.

Den 24-årige angriber har fået en fin start for sit nye hold og har indtil videre scoret 2 mål i Løvetrøjen.

Hvis du tror Santander kan hjælpe FCK med at vinde Superligaen 2015/16, kan du spille på fodbold her http://extra.bet365.dk/news/da/Fodbold/Superligaen.

FCK Cornelius

22-årige Cornelius har slået hul på sin 3. sæson med FCK.
Foto: Henrik Thorn – Flickr Creative Commons.


Santander er blevet taget godt imod af sine københavnske kolleger, og især af angriber Andreas Cornelius, som mener at de udgør et godt samarbejde i holdets offensiv.

Senest vandt FCK 2-1 over Sønderjyske forrige weekend, i en kamp hvor Cornelius og Santander startede helt fremme i angrebet.

Begge angribere scorede efter gode indlæg fra deres medspillere, og det mener Cornelius er frontduoens helt store styrke.

”Vi bliver nok ikke et angrebspar, der kan spille os igennem et helt forsvar med små kombinationer,” udtaler Cornelius ifølge Jyllands Posten.

”Vores primære styrker ligger i boksspillet samt i vores fysik, hvor vi kan score nogle mål, når vi bliver serviceret,” tilføjer den danske angriber, som også har lagt mærke til at samarbejdet med Santander er blevet bedre og bedre.

”Vi kan bruge hinanden rigtig meget. Hvis jeg løber forrest, kan han løbe bagerst, og de relationer mener jeg, er ved at komme på plads.”

”Vi er begge gode, når vi får lagt et godt tryk på modstanderen. Det fungerede gode mod Sønderjyske, og vi fik da også begge scoret,” lyder det til slut fra Andreas Cornelius, som har fået et godt comeback oven på sin ankelskade tidligere i 2015.

Delayne har store tanker
Også FCK anfører Thomas Delayne mener, at der er store momenter i vente for FC Københavns offensiv.

”Når vi har Cornelius og Santander på toppen samt Nikolaj Jørgensen, så kan vi forvente store og gode ting, når de alle sammen er i topform,” udtaler Delayne.

”Vores spil er også bygget op omkring indlæg ind i boksen, og vi er afhængige af dem,” tilføjer holdkaptajnen.

FCK træner Ståle Solbakken glæder sig samtidig over at Federico Santander endelig er kommet i gang med at lave flere mål.

”Han scorede et godt mål mod Sønderjyske, hvor han hoppede baglæns op og fik headet bolden i mål med kraft,” lyder det fra Solbakken.

”Han befinder sig godt i vores spil, og selvom der har været for få mål, så bidrager han med godt spil og assister,” tilføjer den erfarne FCK træner.

Santander er ambitiøs
Santander er glad for at være kommet ordentligt i gang hos FCK, og han lægger ikke skjul på, at han vil udføre store ting med sin nye klub.

”Jeg har tre ambitioner, som skal opfyldes. Først skal DM-guldet sikres. Dernæst skal vi kvalificere os til Champions League. Og så er det ellers min drøm, at jeg spiller så godt, at jeg får tilbudt en kontrakt med en engelsk klub,” lyder det fra paraguayaneren.

FCK ligger i øjeblikket på førstepladsen i Superligaen med 27 point, og holdet har scoret i alt 22 mål i deres første 13 kampe af denne sæson.