Christian Bolanos har været svingende i sine præstationer her i efteråret, og det fik i weekenden FCK-træner Ståle Solbakken til helt at holde den 29-årige midtbanespiller ude af truppen i kampen mod Sønderjyske i Superligaen.
Christian Bolanos FCK
Solbakken har udtalt til flere medier, at hans spiller fra Costa Rica skal forbedre sig markant, hvis ikke han ønsker at ende nede på reserveholdet, og det har Bolanos tilsyneladende taget til sig, fortæller hans agent Morten Wiwestad.

– Det er selvfølgelig et hårdt slag for ham, men han kommer igen. FCK ved jo, at når han er i form, så er han en af Superligaens bedste spillere, og det har han vist gennem mange år. Jeg er helt sikker på, han nok skal komme tilbage, fortæller agenten til BT, og tilføjer:

– Han har jo masser at se til med både klub- og landshold, Han skal bare tage handsken på og vise, at han gerne vil tilbage, og så vise, at han er den topspiller han er, og som alle ved han er. Han tager det meget professionelt, og han kommer også til at vise sig fra sin bedste side i denne sæson.

Spilleren fra Costa Rica kom til FC København i 2010 fra norske Start, og har igennem de seneste sæsoner været en af de bærende kræfter på FCK-holdet, men med Solbakkens udmelding kan costaricaneren på ingen måde vide sig sikker på fast spilletid i FCK-trøjen, og med et VM ventende forude hvor Costa Rica allerede er kvalificeret, vil Bolanos gøre alt for at komme i betragtning til holdet igen, og dermed forøge chancerne for en plads i VM-truppen.
Bolanos’ næste mulighed for at komme i kamp for FCK, er efter landskampspausen når Superligaen starter igen, og AaB kommer på besøg i Parken. Superliga betting bookmakeren Bet365 har københavnerne til at være pæne favoritter i det opgør, og giver odds 1,72 for en hjemmesejr. Uafgjort og jysk sejr står i henholdsvis odds 3,60 og 4,75.