FCK4life.dk

100% officiel side for sande fans af Byens Hold! **

Landsholds-update

Ti FCK-spillere har været afsted med deres respektive landshold, og Santander var som den seneste i aktion mod Brasilien i nat, så vi nu kan gøre samlet status på deres præstationer.

Pavlovic: Jeg er klar igen

Efter lidt over to ugers skadepause fik Andrija Pavlovic i går comeback i Reserveligaen med et hovedstødsmål, så han er klar, når vi indleder mesterskabsspillet på mandag i Haderslev.

Highlights: FCK 1-2 Viborg (Reservehold)

Andrija Pavlovic var tilbage efter sin skadespause og scorede løvernes mål mod Viborg i tirsdagens reserveholdkamp. Se højdepunkterne fra opgøret, hvor Danny Amankwaa også var i aktion for første gang i et halvt år her:

1-2-nederlag til Viborgs reserver

Efter en pauseføring på 1-0 på mål af Andrija Pavlovic vendte Viborg FF kampen efter pausen med to mål på to minutte. Danny Amankwaa fik 45 minutter i et fint comeback efter sin skade.

Reserveliga-trup mod Viborg FF

Flere af vores skadede spillere gør comeback i eftermiddagens reserveligakamp kl. 13.30 mod Viborg FF på Nummer 10 - bl.a. Erik Johansson og Andrija Pavovic.

Ugen der gik

Robin-podcast, lidt skadeshistorik, Pimpong & Ijeh, nyt fra U17 - og et overblik over hvordan det er gået vores europæiske modstandere denne sæson.
« Tidligere artikler

© 2017 FCK4life.dk

Design by XCW&MOp ↑