FCK4life.dk

100% officiel side for sande fans af Byens Hold! **

Solbakken og co. er klar på genopstart

FC København, genopstart

Foto credit: Wieland van Dijk – Flickr Creative Commons

Om to små uger genopstarter Superliga sæsonen 2015/16 efter den traditionelle vinterpause.

FCK går ind i forårssæsonen som nummer 1 i ligatabellen med 35 point, og møder Esbjerg fB i sin åbningskamp den 28. februar. Hvis du vil spille på holdets kommende kampe, kan du her holde styr på nyheder om FCK og mere live fodbold.

I løbet af januar transfervinduet har københavnerholdet hentet forstærkninger til truppen. Læs videre

1-0! Se Santanders scoring i superslow

Peter Ankersen lagde et perfekt indlæg ind i panden på Federico Santander, der headede bolden i nettet til 1-0 mod AGF. Se det hele i FCK TVs fede superslow-optagelse lige her!

Kusk: Dejligt at komme ind og hjælpe holdet

Kasper Kusk scorede sit 4. sæsonmål mod AGF og var glad for at vise sit værd overfor sig selv, fansene og Ståle. Hør ham fortælle mere om dagens kamp og forventningerne til den store Champions League-aften i Telia Parken på tirsdag her - hvad glæder du dig mest til?

Highlights: FCK 2-0 AGF

Federico Santander og Kasper Kusk kom ind fra bænken og scorede to gange mod slutningen af kampen mod AGF, så det til sidst blev til en sikker sejr på 2-0. Se alle højdepunkterne inklusiv Corners annullerede mål i starten, vores to hovedstød på træværket og meget mere lige her!

Sådan Santander! Se Federicos føringsmål mod AGF

Federico Santander kom ind midtvejs i 2. halvleg og var på pletten bare fem minutter senere, da han bragte løverne foran mod AGF på hovedstød. Se scoringen her!

Stephan: Fint tilfreds med kampens forløb

Stephan Andersen fik chancen i dag, men havde ikke meget at lave. Men det passede den erfarne keeper fint! Læs hvad han, Ankersen, Kusk, Toutouh og Cornelius sagde om kampen.

Ståle: En typisk FCK-sejr

- Vi spiller lidt for langsomt i 1. halvleg, men efter pausen lægger vi større og større tryk og skaber flere og flere chancer, inden vi til sidst afgør det, sagde Ståle efter 2-0-sejren over AGF.

« Tidligere artikler

© 2016 FCK4life.dk

Design by XCW&MOp ↑