FCK4life.dk

100% officiel side for sande fans af Byens Hold! **

Derfor scorede Højer mod Linfield

Trykket i overskriften skal ikke lægges på "Derfor" eller "Højer", men på "Linfield". Egentlig skulle vi nemlig have mødt Dinamo Tbilisi fra Georgien - så Historietimen kører denne uge "georgisk tema"

School of Excellence: Ungdomsmiljøet U17

Tiden som U17-spiller er måske den tid, hvor man som ungdomsspiller udvikler sig allermest. Her kan du høre træner Jacob Neestrup løfte sløret for, hvad drengene på U17-holdet lærer på School of Excellence:

Musik: Upright Music ©

VORES KBH: Sektion 12

Sæsonkortsalget til den kommende sæson er i fuld gang. Der er store følelser på spil for Frederik fra Sektion 12 - er der også det for dig?

Musik: Upright Music ©

Unibet kårer den største spiller i klubbens historie

I forbindelse med mandagens kamp mod OB blev den største spiller i F.C. Københavns historie offentliggjort. Valget faldt på Jesper Grønkjær, der spillede i klubben fra 2006-2011.Læs mere her.

Highlights: FCN 2-2 FCK (Reservehold)

Yones Felfel og Brandur Olsen var på pletten, da løvernes reserver mandag eftermiddag spillede 2-2 på Farum Park mod FC Nordsjælland. Se højdepunkterne fra kampen her - vi beklager den forringede billedkvalitet.

2-2 i reserveliga-kampen i Farum

Reserveliga-holdet spillede i dag 2-2 i Farum i forårets næstsidste opgør - en kamp, løverne kunne og burde have lukket og slukket ved stillingen 2-1, hvor der var flere chancer til det tredje mål.
« Tidligere artikler

© 2015 FCK4life.dk

Design by XCW&MOp ↑