FCK4life.dk

100% officiel side for sande fans af Byens Hold! **

Solbakken og co. er klar på genopstart

FC København, genopstart

Foto credit: Wieland van Dijk – Flickr Creative Commons

Om to små uger genopstarter Superliga sæsonen 2015/16 efter den traditionelle vinterpause.

FCK går ind i forårssæsonen som nummer 1 i ligatabellen med 35 point, og møder Esbjerg fB i sin åbningskamp den 28. februar. Hvis du vil spille på holdets kommende kampe, kan du her holde styr på nyheder om FCK og mere live fodbold.

I løbet af januar transfervinduet har københavnerholdet hentet forstærkninger til truppen. Læs videre

Johan Lange: Okores niveau kan løftes endnu højere

Muligheden for at få Jores Okore til F.C. København var for god til at lade passere ifølge teknisk direktør Johan Lange. Hør ham fortælle om baggrunden for transferen og hvad Okore kan bidrage med i truppen i interviewet her:

Jores Okore ny FCK’er: Se det første interview

Jores Okore har i dag underskrevet en 4-årig kontrakt med F.C. København frem til sommeren til 2020. Se det første interview med den 24-årige forsvarsprofil, der er glad for at være tilbage på Østerbro igen lige her - velkommen til!

Jores Okore skifter til F.C. København

F.C. København har i dag hentet forsvarsspilleren, Jores Okore, i den engelske klub Aston Villa. 24-årige Okore har skrevet kontrakt frem til sommeren 2020 og får trøje nummer 26.

Delaney: Tæt program ingen undskyldning

Efter en hektisk uge gælder det ny den hjemlige liga, hvor det ikke er hvilken som helst kamp, der venter for Delaney & co.

Truppen mod Brøndby IF

Til søndagens udederby i Brøndby har Ståle og trænerteamet givet genvalg til de 18 spillere, der udgjorde truppen mod APOEL FC i onsdags.

Få styr på facts til søndag kl. 16

Som altid kan du blive klogere på dommerne, karantænesituationen og få styr på en række statistiske informationer om weekendens Superligakamp.

« Tidligere artikler

© 2016 FCK4life.dk

Design by XCW&MOp ↑