FCK4life.dk

100% officiel side for sande fans af Byens Hold! **

20 års Jubilæum – FCK4life

20-jubileums BannerVi fandt hinanden i 1998, – vi mødte op til alle hjemmekampe og mange udekampe, – vi var kammerater og FCK-fans i kød og blod, – vi havde alle plads på Nedre-C, – vi vidste dengang at FC København ville blive det største hold i skandinavien – og det er Byens Hold stadigt!

FCK4Life blev stiftet som en officiel fan-fraktion tilbage i 1998 med kun 4 medlemmer. Siden voksede vores fraktion, igennem bekendtskaber med andre ægte FCK-fans fra Nedre-C.

Imercos Smoothie Battle: Del 3, Robert Skov

Viktor Fischer og Nicolai Boilesen har været der. Nu er det Robert Skovs tur til at prøve kræfter med blender og frugt i Imercos Smoothie Battle.

I dag for 9 år siden: Husker du Aíltons gudemål i Horsens?

I dag er det 9 år siden, at Aílton Almeida scorede det her mageløse mål på udebane mod AC Horsens. Dengang den 25. april 2009 vandt vi 2-0 og på fredag går det igen løs samme sted, når vi jagter endnu en sejr!

Wind før Horsens: Kommer med masser af selvtillid

Jonas Wind er for alvor trådt ind på F.C. Københavns hold med to scoringer i to kampe, som han begge er starte inde i.

Gå med spillerne på banen til Derbyet

Når spillere og dommere går på banen til Derbyet den 6. maj, bliver det med vores glade børneklubmedlemmer ved deres side.

Imercos Smoothie Battle: Del 2, Nicolai Boilesen

I første del af Imercos Smoothie Battle fik vi bevist, at det ikke er alt, Viktor Fischer er god til. Nu er det blevet Nicolai Boilesens tur til at kæmpe med blender og mærkelige frugter.

Imerco præsenterer: Smoothie Battle mellem FCK-stjerner – del 2, Nicolai Boilesen

I første del af Imercos Smoothie Battle fik vi bevist, at det ikke er alt, Viktor Fischer er god til. Nu er det blevet Nicolai Boilesens tur til at kæmpe med blender og mærkelige frugter.
« Ældre indlæg

© 2018 FCK4life.dk

Tema af Anders NorenOp ↑